Как да върнем

Когато връщането на закупената стока не е свързано с рекламация и е необходима причина от друго естество:

(1) Трябва да ни пишете на info@elizabethgeorgebags.com или да ни се обадите на +359877405052., но трябва да има писмена форма на отказ съгласно чл.

(2) Закупените от Вас стоки трябва да имат оригинален търговски вид, запазена опаковка и етикети.

(3) БЕЗ повреда, причинена от неправилна употреба (продуктът не е скъсан, надраскан, с очевидно износване).

- Транспортните разходи по връщане и връщане на стоката са за сметка на клиента, както и таксите по обратния паричен превод. Купувачът има право сам да избере превозвача. При спазване на горните условия, клиентът може да върне закупения от него артикул само на посочения по-долу адрес.

- Адрес за връщане на закупени стоки: Офис ACS, Пловдив, Иван Рилски 24, България

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Условие е да поставите опцията ПРЕГЛЕД на пратка при връщането й. Срокът за връщане и плащане на наложен платеж зависи пряко от условията на избраната от Купувача куриерска фирма.

Цената на върнатите продукти се поема от Купувача, а възстановяването на стоката се извършва в рамките на 3 работни дни от връщането. Ако поръчката е платена чрез онлайн карта, сумата ще бъде възстановена на същата карта, с която е платена. Ако продуктът е платен с куриерско плащане при доставка на поръчката, сумата ще бъде възстановена с паричен превод.

Ако плащането е извършено чрез PayPal, Купувачът ще получи сумата обратно чрез PayPal. При поръчка през PayPal всички такси се поемат от Продавача; при връщане на закупен артикул, същите такси ще бъдат приспаднати от възстановяването. Клиентът получава сума минус таксите според ценообразуването на системата на PayPal. / PayPal таксите се изчисляват автоматично от системата PayPal, Търговецът не участва в тяхното формиране или промяна! /

Имате право да предявите рекламация в случай на:

- производствени дефекти в стоките (открити при получаване на продукта(ите) или в рамките на 14 дни, при спазване на горните условия за връщане

- несъответствие с обявения/поръчан размер

Разходите за доставка ще бъдат поети от Търговеца. Клиентът е длъжен да уведоми писмено Търговеца (писмено на info@elizabethgeorgebags.com) за предявяването на рекламацията, като приложи снимков материал, където дефектът е ясно посочен или в случай на грешно изпратена сума от Търговеца - посочване на номера на поръчката, където желаният от Клиента размер е видим и точен.

* Не носим отговорност при повреда на стоката от транспортната фирма, но сме съдействани за решаване на проблема.